Суспільне мовлення

Смертельна ДТП за участі нардепа трапилася на Львівщині – ДБР

Аварія, у яку ввечері, 19 березня, потрапив нардеп від “Слуги народу” Володимир Гевко, трапилася на Львівщині. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Автомобіль, за кермом якого був народний депутат, збив пішохода на автодорозі “Тернопіль – Львів – Рава-Руська” у селищі Золочівського району.

“Інцидент відбувся за межами нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер. Згідно з освідуванням на пристрої “Драгер” водій був тверезим”, – повідомила спікерка ДБР Ольга Чиканова.

Наразі вирішується питання щодо порушення кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого).

На своїй сторінці у Facebook народний депутат від “Слуги народу” Володимир Гевко написав, що з перших хвилин трагедії співпрацює зі слідством і співпрацюватиме надалі.

“Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях”, — заявив політик.

Володимир Гевко висловив співчуття і вибачення близьким загиблого.

“Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе”, — йдеться у дописі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нардеп від “Слуги народу” Гевко потрапив у ДТП, загинула людина


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин