Україна і світ

Ще одна жертва Шона Комбса: реперу інкримінують насильство над 13-річною


Американський репер Шон Комбс, відомий як P. Diddy, звинувачується в ще одній гучній справі. Йдеться про зґвалтування 13-річної дівчинки, під час якого були присутні ще дві знаменитості. Це сталося на вечірці після церемонії MTV Video Music Awards 2000 року.

Нове звинувачення проти Шона Комбса – що відомо

Позов до федерального суду в Нью-Йорку подала 37-річна жінка, яка заявила, що жахливий інцидент стався з нею після того, як вона знайшла порожню кімнату. На той момент їй було 13 років, і вона хотіла відпочити, бо їй запаморочилося в голові після напою, який дівчинка вжила на вечірці.

– Незабаром до кімнати зайшли Шон Комбс та ще двоє знаменитостей – чоловік та жінка. Комбс агресивно наблизився до позивачки з божевільним виразом обличчя, схопив її та сказав: “Ти готова до вечірки!”, – стверджується в заяві, що складається з 19 сторінок.

Позивачка фігурує у справі під іменем Джейн Доу. За її словами, P. Diddy штовхнув її до іншого чоловіка в кімнаті, що записаний як Знаменитість А. Цей чоловік почав роздягати дівчинку, яка дедалі більше втрачала орієнтацію, зазначено в документі.

– Спочатку позивачку зґвалтував Знаменитість А, поки Комбс і Знаменитість Б – жінка – спостерігали за цим. Після того, як чоловік завершив свої дії, Комбс зґвалтував позивачку, поки Знаменитість А і Знаменитість Б спостерігали, – зазначається в позові.

Також позивачка заявила, що Шон Комбс намагався примусити її ще й до орального сексу з ним, але вона змогла вирватися і втекти. Вона викликала батька, щоби він забрав її з вечірки. Адвокат Тоні Базбі заявив, що після цього його клієнтка впала у глибоку депресію, яка досі впливає на кожен аспект її життя

Інші звинувачення проти Шона Комбса

На початку цього місяця Базбі оголосив, що представляє 120 осіб у цивільних позовах, які звинувачують Комбса у численних сексуальних злочинах протягом останніх 30 років.

Юрист стверджував, що наймолодшій жертві репера було лише 9 років, коли він нібито її зґвалтував. P. Diddy через своїх адвокатів відкидає всі звинувачення, що надходили протягом останніх місяців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Музикант перебуває під вартою у Центрі утримання Брукліна. Йому було відмовлено у заставі. На нього чекає суд за низкою справ, повʼязаних із сексуальним насильством та торгівлею людьми.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 18:15:18