Суспільне мовлення

Рятувальники вивільнили із ліфта львівської багатоповерхівки жінку із немовлям

Під час аварійної зупинки ліфта у львівській багатоповерхівці в кабіні застрягла жінка із немовлям. Їх вивільнили рятувальники.

Як розповів Суспільному очільник відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області Віталій Туровцев, жінка сама зателефонувала до служби порятунку та повідомила, що ліфт зупинився між першим та другим поверхом шестиповерхового будинку у Львові на вулиці Антоненка-Давидовича.

“До неї виїхали наші працівники та медики. Також ми викликали на місце працівників ліфтового господарства, аби вони відкрили ліфт. Жінка спочатку розмовляла з нами, розповіла, що везе дитину до лікаря. І раптом перестала відповідати та зомліла”, – говорить Віталій Туровцев.

Рятувальники вже не стали чекати та за допомогою гідравлічного розтискача відчинили двері ліфта, вивільнили жінку та дитину. Їх передали медикам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Вочевидь, жінка зомліла через сильне хвилювання. А дитина перебувала у візочку і навіть не підозрювала, що діється”, – каже він.


Джерело: Суспільне мовлення України