Суспільне мовлення

Розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні: у Львові затримали наркокур’єра

У Львові поліцейські затримали 22- річного наркокур’єра, який розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Слідчі встановили, що 22-річний житель Волинської області, який тимчасово проживає у Львові, продавав наркотики та психотропи через великі “закладки” та пересилав їх по всій території України. 

14 вересня правоохоронці затримали чоловіка у Львові.

“У нього було виявлено коробку, в якій серед продуктів харчування було сховано чотири зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину “кетамін”, – йдеться у повідомленні.

Розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні: У Львові затримали наркокур’єра. Нацполіція Львівщини

Правоохоронці встановили, що затриманий мав переслати коробку до Києва.

Під час обшуку, в орендованій квартирі, правоохоронці виявили та вилучили десятки зіп-пакетів з майже 4 тисячами таблетками синього та рожевого кольорів, ймовірно це – психотроп “МДМА”. Також у помешканні затриманого знайшли речовини схожі на “гашиш”, “кетамін” та “канабіс”. Електронні ваги, пристрої для вживання та виготовлення наркотиків.

Розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні: У Львові затримали наркокур’єра

Розповсюджував наркотики та психотропи по всій Україні: У Львові затримали наркокур’єра. Нацполіція Львівщини

Загальна вартість вилученого, за цінами “чорного” ринку, становить понад  1 мільйон 500 тисяч гривень.

Все вилучене направили на експертизу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за  ч.2 ст.307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі строком від шести до десяти років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Досудове слідство триває. Поліцейські встановлюють канали надходження наркотиків та психотропів, а також причетних до цього осіб.

У Львові під час обшуків знайшли пів кілограма героїну


Джерело: Суспільне мовлення України