Львівський портал

Росія нарощує вербування «журналістів» у всьому світі

Росія через «росспівробітництво» збільшує витрати на програми для іноземних «журналістів, блогерів та молоді». Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

«росспівробітництво» – це структура створена для функціонування російської агентурної мережі у всьому світі. За чотири місяці 2024 року вона оголосила тендери щодо «вірного висвітлення» війни на 230 мільйонів рублів (або 2,5 млн доларів) — більше, ніж за 2023 рік.

У рамках своїх програм «росспівробітництво» щорічно оплачує поїздки до Росії й на втому числі на тимчасово окуповані території тисячі молодих «представників суспільно-політичних кіл» із закордоння.

У Росії іноземні «журналісти» проходять навчання в агентстві новин Sputnik і в газеті «Комсомольська правда».

Надалі вони стають осередками пропагандами у своїх країнах, та проводять інформаційні кампанії проти України та всього цивілізованого світу.

Центр національного спротиву зауважує, що пропагандисти є відповідальними за війну в Україні не менше, ніж російські солдати. Повідомити про пропагандиста можна за посиланням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-18 10:54:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин