Україна і світ

Романа Червінського відправили під домашній арешт у справі про хабарництво

Шевченківський районний суд Києва відправив колишнього співробітника ГУР МО Романа Червінського під домашній арешт у справі про хабарництво. 

Як повідомляє Суспільне, напередодні Червінського випустили із СІЗО під заставу в 9 млн грн, яку вніс за нього  народний депутат України Петро Порошенко у вівторок 16 липня. 

Справа Червінського 

Нагадаємо, Романа Червінського підозрюють в перевищенні службових повноважень у справі про ракетний обстріл аеродрому Канатове влітку 2022 року

Зараз дивляться

Як повідомлялося, 15 липня  2024 року Кропивницький апеляційний суд обрав запобіжний захід для Червінського у вигляді тримання під вартою або внесення застави в розмірі 9 млн грн.

Крім того, у грудні минулого року повідомлялося про те, що Червінському висунуто підозру в “завершеному замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману в особливо великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб”. 

Прокуратура підозрює Червінського в тому, що “видаючи себе за впливового посадовця Державної фіскальної служби України, спільно з іншими особами намагався заволодіти коштами підприємця в сумі $100 тис.

За даними слідства він обіцяв вирішити питання повернення підприємцю затриманої партії тютюнових виробів шляхом передання зазначених коштів службовцям Державної фіскальної та Державної податкової служб України”.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-18 21:26:07