Суспільне мовлення

Рік у Львові. Ювелір з Херсонщини розповів про власну справу та каблучку із гільзи

Після початку повномасштабного вторгнення переселенець з Херсонщини Денис Максимов відкрив власну ювелірну майстерню у Львові. Чоловік виробляє прикраси з українською символікою. Денис розповів Суспільному, як розвиває свій бізнес у Львові.

Денис Максимов — ювелір із Херсонщини. Переїхав до Львова на початку повномасштабного вторгнення. Майже рік тому чоловік створив у Львові власний ювелірний бренд. Розповідає, за цей час відбулось чимало змін: оновили всю техніку та поповнили асортимент прикрас.

“В наших прикрасах зараз більше мінімалізму, менше деталей, акцентів складних, і дуже багато патріотичної теми зараз”, — розповідає ювелір Денис Максимов.

Ювелір Денис Максимов. Фото: Суспільне Львів

Дизайн виробів Денису допомагає створювати наречена. Свої прикраси вони почали продавати у шоурумах різних міст України.

“Деякі ідеї придумує Денис, деякі ми разом. Буває, що люди нам пропонують, я пам`ятаю робили прикраси з гусами, тоді була актуальна тема, що біологічна зброя українська — це гуси”, — розповідає наречена Дениса Зоряна Боярська.

Також ювелір створює сувеніри, з речей, які передають волонтери зі Сходу.

“На нас вийшли волонтери, які запропонували нам зробити зі шматка збитого літака під Ізюмом сувенір, який можна продати і зібрати більше коштів для потреб ЗСУ. Тому вирішили порізати на маленькі шматочки і зробити надпис. Це уламок СУ-34 і він збитий біля Ізюму у вересні 2022 року”, — каже Денис Максимов.

Ювелір з Херсонщини розвиває бізнес у Львові

Денис Максимов показує шматок літака із якого робить сквенір. Фото: Суспільне Львів

У листопаді створив перстень з гільзи. Ювелір каже, це його щаслива прикраса.

“Я просто вирішив з гільзи, що передали волонтери зробити перстень, і в той момент, коли я її робив, ми дізнались, що саме в цю хвилину Херсон деокуповують, і тому цей перстень став для мене сакральним”, — розповідає Денис Максимов.

Ювелір з Херсонщини розвиває бізнес у Львові

Фото: Суспільне Львів

Денис Максимов каже, поки залишається у Львові. У планах зібрати команду майстрів, які допоможуть розробляти нові прикраси .

Читайте також

У Львові релоковані підприємства об’єдналися та шиють військову форму

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Розбудовують житло та господарство: на Львівщині переселенці розвивають екоферму


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин