Україна і світ

Пральні машини Candy ProWash 500 — надійне рішення з високою якістю прання


Candy — особливий бренд з 80-річною історією з таким же особливим підходом до створення техніки. Поєднуючи італійські традиції, унікальний стиль та увагу до кожної деталі, він ніколи не стоїть на місці, постійно розвиваючись.

Candy оновлюється, і на цей раз мова не тільки про логотип та комунікацію з користувачами — змінюється сама продукція, яка тепер стає більш просунутою, технологічною, ефективною. Як виявилось, інновації та сучасні тренди прекрасно поєднуються з традиційними підходами до якості та відповідальності. І це все знайшло відображення у нових пральних машинах ProWash 500.

Коли знаходиш пральну машину, яка дійсно дає ефективні результати та дає змогу економити електроенергію, хочеться якомога довше обійтися без ремонту чи заміни. Завдяки довговічним та надійним пралкам Candy ProWash 500 у вас буде така можливість.

Характеристики пральної машини ProWash 500, що роблять життя більш комфортним

Довговічність, велика увага якості збірки та деталям, надійність — не єдині риси, якими виділяється преміальна продукція Candy.

Адже преміальність у першу чергу розкривається у поєднанні усіх головних компонентів ідеальної техніки: функціональності, дизайну, практичності, ефективності. Тож завдяки наступним особливостям модель ProWash 500 дозволяє досягти всіх цих якостей:

  1. Інверторний двигун нового покоління. Бренд дає на нього окрему гарантію на 10 років. Саме така довговічність, а також більша ефективність у поєднанні з економією електроенергії, вирізняє цю пралку серед інших.
  2. Низький рівень шуму. Інвертор також забезпечує тиху роботу — модель дозволяє запускати прання навіть вночі. 
  3. Унікальна технологія Clean Shields не дозволяє бактеріям та цвілі розвиватися навіть у чутливих місцях (наприклад, у контейнері для пральних засобів). А додаткова функція Smart Spray очищає скло та ущільнювач дверцят подвійною системою впорскування води, щоб прибрати залишки прального засобу.
  4. Унікальна технологія ProActive, що забезпечує комплексний підхід до полоскання, а також прання всіх типів тканин. Вона відповідає за рівномірність, швидкість та ефективність полоскання та оптимальну обробку всіх тканин, навіть під час швидких циклів.
  5. Спеціальний барабан Soft Drum, що дає додатковий захист навіть делікатним тканинам, а також сприяє кращій дії мийного засобу.
  6. Функція обробки парою, що досягає ідеального очищення речей та освіжає одяг. 

Так, у цій пральній машині є технологія пари, яка забезпечує чистоту та ефективність навіть зі складними плямами. У цьому також допомагають цілих 16 програм для різних типів тканин, видів одягу та навіть різного часу прання.

пральна машина Candy ProWash 500

Елегантний дизайн, що враховує кожну дрібницю

Чи виглядає пральна машина Candy ProWash 500 сучасно, стильно та вишукано? Так. Чи дає змогу такий зовнішній вигляд також бути їй зручною та працювати на комфорт користувача? Знову так. Адже дизайн цього преміального пристрою створений не тільки з урахуванням естетики, але й унікального досвіду користувача. Тому він вирізняється такими особливостями:

  • бездоганна ергономіка, де кожна деталь на своєму місці та дозволяє швидко отримати потрібні результати;
  • збільшений барабан з великим отвором, що дозволяє прати до 8 кг або 10 кг речей за один цикл;
  • текстовий дисплей з сенсорним керуванням, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та простим доступом до будь-яких налаштувань;
  • можливість керування через Wi-Fi;
  • лаконічні форми та лінії, що разом створюють бездоганну та елегантну довершеність, яка пасує будь-якому інтер’єру.

пральна машина Candy ProWash 500

Попри можливість завантаження 8 кг та 10 кг й таку кількість функцій та програм, пральні машини Candy ProWash 500 залишаються ергономічними та енергоефективними завдяки класу А+++.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ви можете прати більше, але платити за електроенергію менше. Ці пралки створені, щоб зробити життя комфортнішим, дізнайтесь про них більше в українських ритейлерів. 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 13:13:04