Україна і світ

Як на початку карʼєри: Ірина Білик стала рудою


Співачка Ірина Білик вкотре випробувала на собі силу макіяжу від зіркового стиліста Єгора Андрюшина. Щоправда, цього разу попдіва зважилася на зміну кольору волосся.

Ірина Білик стала рудою

На початку творчого шляху артистка не раз експериментувала зі своїм волоссям, міняючи його довжину, фактуру та колір. Останні роки шанувальник бачать Білик переважно білявкою, аж співачка вирішила повернутися до кольорових експериментів.

Спочатку Ірина зʼявилася без гриму та зі звичною зачіскою. Вже за мить зірка постала перед фанатами з волоссям темно-рудого кольору. Вона принагідно поцікавилася думкою шанувальників щодо таких перетворень.

Реакція мережі на руду Білик

Дехто з коментаторів побачив у новому образі співачки схожість з її хрещеницею Аліною Гросу. Іншим здалося, що стиліст усіх робить схожими на себе. Утім, більшості шанувальників, як то кажуть, зайшло.

  • Дуже личить цей колір.
  • Гарно вийшло! Чимось стали схожі на Аліну Гросу.
  • Єгор робить усіх схожими на нього – на Єгора.
  • Вау! Неймовірна! Єгор – чарівник! Але ви неймовірна красуня і без макіяжу! Тільки підкреслили.
  • О, Аліна Гросу.
  • Як гарно! Іринко, вам личить такий колір волосся, як на початку кар’єри.
  • Дуже гарне перевтілення. Майстру браво! Ірина – просто пожежа. Пісні та творчість просто топ!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно своїми перевтіленнями поділилися співачки Настя Каменських та Оля Полякова. Вони також постали з в рудому кольорі. Але, якщо Каменських обрала світліший відтінок, змінивши довжину та розпрямивши волосся, Полякова зважилася на вогняно-рудий колір та розкішні кучері.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 13:44:13