Суспільне мовлення

Пояс з канабісу: у ПП “Краківець” службовий пес знайшов у чоловіка наркотики під светром

На українсько-польському кордоні службовий пес прикордонників знайшов у 68-річного чоловіка наркотики, сховані під одягом. Пояс з майже 500 грамами канабісу вилучили. Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Інцидент трапився учора, 22 березня, ввечері. Тоді в пункт пропуску “Краківець” приїхав рейсовий автобус “Київ-Свіноуйсьце”, який прямував до Польщі. Під час перевірки пасажирів на 68-річного чоловіка зреагував службовий собака. Мандрівника вирішили додатково оглянути.

Прикордонники разом з митниками знайшли у нього два пакунки з марихуаною, загальною вагою близько пів кілограма. Вони були прикріплені до тіла та сховані під верхнім одягом. Чоловік пояснив, що це лікувальний пояс, який нібито “зігріває спину, нирки та наднирники, щоб гаряче було”. Також він додав, що купив його на базарі.

Пакунки мають вагу майже пів кілограма. Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Прикордонники звернулись до правоохоронців. Дії чоловіка мають ознаки злочину за ст. 309 ККУ — перевезення наркотичних засобів. Його передали поліції.

Читайте також

На Львівщині ув’язнені та медсестра організували продаж наркотиків у виправній колонії

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Контрабанда психотропів вартістю 16 мільйонів гривень: у Львові судитимуть киянку та жителя Львова


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин