Суспільне мовлення

Повернулись на звичні маршрути. У Львові трамваї №1 та №2 їздитимуть по вулиці Бандери

У Львові для проїзду транспорту відкрили смугу руху біля підпірної стінки по вулиці Бандери. Тому від сьогодні, 19 грудня, трамваї №1 та №2 їздитимуть за звичними маршрутами. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На вихідних електротранспорт курсував цією ділянкою у тестовому режимі. Від сьогодні трамваї № 1 та № 2 відновили рух. У напрямку “від центру” трамваї їздять через площу Ринок, вулиці Дорошенка та Коперника. На маршрутах вже є 6 трамваїв №1. Орієнтовний інтервал руху — 10 хв. А також 8 трамваїв №2 із орієнтовним інтервалом у 8 хв.

“Наші трамваї курсують згідно з розкладами, які передбачають оптимальний та рівномірний інтервал руху на кожному з маршрутів. Проте інколи відбуваються затримки руху з причин, незалежних від діяльності “Львівелектротрансу”: через затори, неправильне паркування авто, технічні причини тощо”, — кажуть у ЛКП “Львівелектротранс”.

Як повідомили у “Львівавтодорі”, смуга руху була перекрита близько 4 місяців через демонтаж аварійної підпірної стінки біля Органного залу. Зараз на ділянці облаштували нову стінку, щоб укріпити пагорб. Поверх неї потрібно ще зробити земляний схил із зеленими насадженнями. Ці роботи призупинили через погодні умови.

Читайте також

У львівських тролейбусах та трамваях лунатимуть колядки у виконанні військових оркестрів

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові під час демонтажу підпірної стінки на вулиці Бандери знайшли людські кістки


Джерело: Суспільне мовлення України