Суспільне мовлення

Погрожували пістолетом і гранатою. У центрі Львова двоє юнаків пограбували чоловіка

Учора, 12 вересня, у центрі Львова пограбували 19-річного чоловіка. Зі слів заявників, йому погрожували двоє юнаків зі зброєю. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

Інцидент трапився близько 21:00. Тоді патрульні отримали повідомлення про розбій на вулиці Староєврейській. Заявниця розповіла, що на її родича напали невідомі. За словами 19-річного юнака, погрожуючи пістолетом, гранатою та кастетом, нападники забрали в нього телефон.

“Охоронці порядку розпочали пошуки. Обстежуючи прилеглу територію, патрульні 1-го батальйону виявили двох громадян, схожих за описом. Встановивши дані осіб, ними виявилися 17 і 19-річні львів’ян. У останнього виявили предмет, ззовні схожий на зброю, а також мобільний телефон потерпілого”, — йдеться у повідомленні.

Справу попередньо кваліфікували як розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб (ч.2, ст 187 ККУ). Юнакам загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Досудове розслідування триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За останні два тижні на Львівщині неодноразово затримували людей зі зброєю. Зокрема, наприкінці серпня у Городку, біля залізничного вокзалу, затримали чоловіка, який мав при собі гранату та згорток з наркотиками. А 10 вересня — 36-річного чоловіка з гранатою та запалом до неї.

У Львові затримали 36-річного чоловіка з гранатою


Джерело: Суспільне мовлення України