Україна і світ

Перетворилася на алкоголічку: Монро відверто розповіла про свою залежність


Українська блогерка, травесті-діва Монро зізналась, що в неї була алкогольна залежність, а також розповіла, як їй вдалося відмовитися від спиртних напоїв.

Монро розповіла про алкогольну залежність

Про свої стосунки з алкоголем травесті-діва розповіла у відео на своєму YouTube-каналі. Монро зазначила, що росла в сім’ї, де алкоголь завжди був на кожному святі. Тато зірки любив випити, але ні в кого з рідних не було алкоголізму.

Монро почала вживати алкоголь вже після вступу до університету, однак це, за її словами, було не часто. Коли вона дізналася про драґ-квін та почала виступати на сцені, то алкоголю в її житті стало більше. У 2007 році блогерка стала ще більш популярною, і тоді ситуація погіршилася.

Зараз дивляться

– Поступово перетворюючись на світську травесті-діву, я перетворилася на алкоголічку. Дуже багато тусила… Це ж красиво, ти з келихом ідеш… І в якийсь момент я впала на дно, – поділилася Монро.

За словами Монро, у 2013 році вона “досягла емоційного дна” та зрозуміла, що алкоголь її руйнує. В той період травесті-діва переживала внутрішню кризу, мала психологічні травми, комплекси, а також погані стосунки з близькими.

Одного разу Монро напилася так, що заснула прямо в клубі. Коли зірку посадили в таксі, вона доїхала додому, але ще раз заснула, вже на сходах біля дверей. Тоді вона загубила телефон та ключі. Після цього випадку Монро стало дуже соромно і вона усвідомила свою проблему. Травесті-діва почала читати форуми та книги, намагаючись витягти себе з емоційної прірви.

Наразі Монро веде тверезий спосіб життя, вона не вживає алкоголь вже понад 110 днів. Людям, які борються із алкогольною залежністю, блогерка радить не ставити собі жодних рамок і не планувати, скільки часу ви не будете пити. Також Монро наголосила, що важливо хвалити себе навіть за невеликі досягнення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Монро


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-26 17:46:48