Суспільне мовлення

Негода у Львові: у місті не курсує електротранспорт

У Львові трамваї і тролейбуси не курсують через обледеніння на контактній мережі. Бригади “Львівелектротранс” працюють над усуненням наслідків негоди, аби відновити рух електротранспорту. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

“Зараз аварійні бригади ЛКП “Львівелектротранс” працюють над тим, щоб познімати мокрі брили льоду, які утворилися на контактній мережі. Як тільки вдасться все усунути і не буде чергового накопичення льоду, рух електротранспорту буде відновлено”, — каже заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

У “Львівелектротранс” пояснюють, близько 6:00 ранку у Львові розпочався дощ, який при мінусовій температурі перетворився на лід на трамвайній та тролейбусній електромережі.

“Відтак на лінію змогли вийти лише частина трамваїв та тролейбусів, які зараз фактично не мають нагоди продовжити рух. Враховуючи відсутність поступу у покращенні погодних умов, спрогнозувати відновлення руху станом на зараз важко. Аварійні бригади ЛКП “Львівелектротранс” працюють у посиленому режимі, щоб при найменшій нагоді відновити рух трамваїв та тролейбусів у місті”, — кажуть у “Львівелектротранс”.

Також за інформацією Патрульної поліції Львівщини, через погодні умови на кількох вулиця міста ускладнений рух.

“На вулиці Стуса, 38 дерево перекрило одну смугу і обірвало дроти. Вулиця Панаса Мирного 22а — дерево повністю перекрило дорогу. Вулиця Рудницького, 34. Дерево перекрило частково смугу. Обрив електромережі. Падіння дерев на транспортні засоби фіксують на кількох вулицях. Патрульні скеровують необхідні служби на місця”, — повідомляють у Патрульній поліції Львівщини.

Патрульна поліція Львівщини

У Львівському гідрометцентрі повідомляють, що у Львові температура протягом доби 11 грудня коливатиметься від 1° морозу до 1° тепла. Оголошено І рівень небезпечності (жовтий).

Читайте також

Сніг та ожеледь: яка погода буде на Львівщині на вихідні

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вимикати з розеток чи ні. Що робити із побутовою технікою під час відключення електроенергії


Джерело: Суспільне мовлення України