Україна і світ

Наталія Татарінцева розповіла про труднощі під час пологів

Дружина хореографа Євгена Кота, танцівниця Наталія Татарінцева розповіла про труднощі, які виникли під час народження донечки.

Татарінцева розповіла, чому їй робили кесарів розтин

На особистій сторінці в Instagram танцівниця опублікувала відео з пологового будинку та зізналась, що народжувала не природнім шляхом. Їй робили кесарів розтин, показанням до цього став клінічно вузький таз.

За словами Наталії, вагітність проходила “як по книжках”. Перейми розпочалися на 41 тижні і тривали 14 годин.

Зараз дивляться

– Я дійшла до повного розкриття шийки, але голівка була ще далеко і майже три години лишалась на одному місці без просування, тому далі затягувати вже було небезпечно і для Лелі і для мене. Важко, боляче, страшно їхати в операційну, але я довірилась своєму лікарю і рада, що наша дівчинка народилася здоровою за всіма показниками, – поділилася Татарінцева.

Дружина Євгена Кота додала, що новонароджена донечка відразу відчула її тепло та поцілунки ще в операційній.

– А потім вона вирушила під захист до тата в його теплі обійми! Зустрілись ми всі разом вже за 30 хвилин, а через годину я вже могла навіть встати з ліжка і попросила принести мені каву. Всім любові – написала Наталія.

Нагадаємо, що Євген Кот і Наталія Татарінцева вперше стали батьми 10 липня. У подружжя народилася донечка, яку назвали Лелею. Раніше Татарінцева зізнавалася, що намагалася завагітніти 4 роки. Парі навіть ставили діагноз безпліддя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-21 17:20:09