Україна і світ

Ірландія – Англія: де дивитися матч Ліги націй

Фото: Depositphotos

Збірна Ірландії та команда Англії з футболу у межах першого туру групового раунду Ліги націй-2024/25 у дивізіоні B. Гра відбудеться 7 вересня на стадіоні на стадіоні Aviva у Дубліні.

Початок матчу о 19:00 за київським часом.

Матч Ірландія – Англія, де дивитися в Україні та хто покаже гру зеленої армії та команди Трьох левів у Лізі націй, розповідають Факти ICTV.

Зараз дивляться

Де дивитися Ірландія – Англія

Уболівальники зможуть подивитися гру Ірландія – Англія в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 2 та у розділі Спорт, які входять до пакету Максимальний.

Для збірної Англії це буде перший матч після Євро-2024, де команда Гарета Саутгейта дійшла до фіналу, в якому поступилася Іспанії з рахунком 1:2.

Ірландія не брала участі в Євро-2024, тому останніми матчами для них були товариські зустрічі проти Угорщини та Португалії на початку червня.

За свою історію Англія та Ірландія зіграли між собою аж 73 матчі: 51 перемога англійців, шість в ірландців, а ще 16 зустрічей команди завершили нічиєю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Востаннє збірні зустрічалися у межах товариського матчу у 2020 році. Та гра на Вемблі завершилася розгромною перемогою Англії з рахунком 3:0.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-06 15:37:37