Україна і світ

Армійські спортсмени вибороли золото на Балтійському чемпіонаті з кульової стрільби

Збірна команда Збройних Сил України завоювала сім медалей, з них — 2 золоті.

Про це АрміяInform повідомили в Управлінні фізичної культури і спорту Міністерства оборони України.

У період з 12 по 15 вересня 2024 року в м. Добеле (Латвія) відбувся 3-й Балтійський чемпіонат з кульової стрільби серед військовослужбовців за участі семи країн Європи (Латвія, Литва, Естонія, Польща, Швеція, Швейцарія та Україна).

Всього збірна команда Збройних Сил України завоювала сім медалей, з них: 2 золоті, 2 срібні та 3 бронзових.

Зокрема, у змаганнях з пневматичного пістолета чоловіча команда ЗСУ здобула золоту нагороду, а жіноча – стала срібним призером. В особистому заліку у цій вправі представники Навчально-спортивної бази літніх видів спорту старший лейтенант Павло Коростильов та старший солдат Поліна Колесникова завоювали срібну та бронзову медалі відповідно.

У змаганнях зі спортивного пістолета чоловіча команда ЗСУ здобула золоту нагороду, а жіноча – стала бронзовим призером. В особистому заліку зі стрільби за цією вправою старший лейтенант Павло Коростильов завоював чергову бронзову медаль для України та також виборов номінацію кращого стрільця за підсумками чемпіонату.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше АрміяInform повідомляла, що працівник Збройних Сил України Іванна Березовська завоювала дві золоті нагороди на чемпіонаті світу із сумо.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-09-16 10:51:55