Україна і світ

Намагався перетнути кордон: за 700 м до Румунії у горах знайшли чоловіка з переохолодженням

Фото: Держприкордонслужба

Сьогодні вранці прикордонники відділення Богдан Мукачівського загону разом із гірськими рятувальниками ДСН знайшли львів’янина, який заблукав у горах у Рахівському районі Закарпаття. Чоловік намагався у незаконний спосіб дістатися Румунії.

Про це пише пресслужба ДПСУ.

– Майже через три години спільних пошуків прикордонники з рятувальниками знайшли 25-річного чоловіка за 700 метрів до кордону з Румунією. Через дощ, який не припинявся усю ніч, мандрівник був геть мокрий та виснажений, – йдеться у повідомленні.

Врятованого чоловіка доставили до Рахівської центральної районної лікарні, де його ушпиталили. У медичному закладі у нього діагностували загальне переохолодження організму.

Зараз дивляться

 Затримання призовників-втікачів

Прикордонники зазначили, що окрім переохолодженого львів’янина серед порушників було п’ятеро жителів Київщини, троє – Дніпропетровщини, по двоє закарпатців, чернігівців, херсонців, по одному жителю Сумщини, Тернопільщини, Львівщини, Кіровоградщини та Донеччини.

Всіх чоловіків призивного віку затримали у горах – вони намагалися у незаконний спосіб дістатися Румунії. Загалом впродовж минулої доби прикордонники відділу Ділове, до якого входить і відділення Богдан, попередили майже два десятки спроб у незаконний спосіб дістатися Румунії.

Стосовно правопорушників склали протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Вже невдовзі оцінку їх діям надаватиме суд.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-21 20:05:05