Львівський портал

На Харківському напрямку ворог збільшив кількість атак, – Генштаб

Від початку доби на фронті російсько-української війни відбулося 55 бойових зіткнень. Українські захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян. Про це повідомляє Генштаб.

Російський агресор збільшив кількість атак на Харківському напрямку до чотирьох за сьогодні. Бої тривають в районі Глибокого.

На Покровському напрямку наразі тривають шість боєзіткнень в районах Новоолександрівки, Карлівки, Новопокровського. Кількість штурмових дій окупантів зросла до 22.

За попередньою інформацією, наразі втрати росіян на цьому напрямку складають 122 особи вбитими та пораненими. Знищено одну БМП, артсистему та автомобіль. Пошкоджено танк противника.

Триває бій в районі Красногорівки на Курахівському напрямку. На цей час тут відбулося уже шість боєзіткнень з початку доби.

На більшості напрямків ситуація незмінна.

Наші війська тримають російських загарбників під вогневим контролем, виснажують сили агресора вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-09 17:39:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин