Суспільне мовлення

На трасі “Київ-Чоп” сталася потрійна ДТП: рух ускладнений

Вранці, 16 червня, у Стрийському районі трапилась ДТП за участі автомобіля та двох мікроавтобусів. Рух на ділянці ускладнений. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Про ДТП вранці повідомили у Патрульній поліції Львівщини:

“Увага, водії! На 590 км автодороги” Київ-Чоп”, біля села Держів, сталося зіткнення п’яти транспортних засобів. Є травмовані та загиблі”, — йдеться у повідомленні.

Згодом у поліції Львівської області уточнили, що ДТП із травмованими та загиблим трапилася близько 8:30 за участі авто та двох мікроавтобусів. За попередніми даними, тоді 24-річний водій “BMW 530” зіткнувся з мікроавтобусом “Mercedes Sprinter 519”, яким керував 55-річний житель Чернівців. Унаслідок цього “BMW” відкинуло, після чого машина зіткнулась ще з одним мікроавтобусом “Mercedes Sprinter 316” під керуванням 41-річного стриянина.

Фото з місця ДТП. Поліція Львівської області

Унаслідок цього водій “BMW” загинув на місці події. Травмовану пасажирку авто доправили до лікарні. Її особу наразі встановлюють. Також отримала травми пасажирка одного з мікроавтобусів — 50-річна мешканка Чернівців. Її теж госпіталізували.

Поруч зіткнулося ще дві автівки. За даними патрульної поліції, водії склали європротокол на місці ДТП. Травмованих у цій аварії не було.

Наразі рух здійснюється лише однією смугою. На місці працюють патрульні та регулюють потік транспорту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Патрульні закликають зважати на погодні умови. Водіїв просять обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції та плавно гальмувати. За потреби, вмикати фари.


Джерело: Суспільне мовлення України