Львівський портал

На ТОТ окупанти вигадали ще один пропагандистський предмет у школах

Росіяни на тимчасово окупованих територіях ввели у школах предмет «моральні основи сімейного життя», де учням розповідають про «російські цінності». Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Під час уроків росіяни розповідають про російську «духовність» та «традиції». Зокрема про те, що жінка має народжувати й бути покірною чоловіку, а чоловік має захищати вітчизну.

Таким чином формується патерн «взірцевої родини РФ», де чоловік має помирати у війнах, а жінка – народжувати нових солдатів.

«На цих уроках забувають говорити, що міжнародний злочинець Володимир Путін має багато позашлюбних дітей і кинув свою дружину в традиціях “російської родини”», – йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву наголошує, що пропаганда й промивання мізків дітям є злочином, тому кожен понесе відповідальність за ці діяння, якби він їх не виправдовував перед самим собою. Повідомляти про злочини ворога та колаборантів просимо за посиланням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-20 17:47:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин