Суспільне мовлення

На Львівщині застосовано всі типи аварійних та погодинних відключень — обленерго

Станом ранок 24 листопада на Львівщині застосовано усі типи аварійних та погодинних відключень. Про це повідомили на Facebook-сторінці “Львівобленерго”.

“Просимо з розумінням віднестися до ситуації, яка склалася в енергосистемі України внаслідок ворожих обстрілів”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, станом на 08:00 50% споживачів у Львові не мають електропостачання у зв’язку з аварійними відключеннями. Через це точково призупинено подачу тепла та гарячого водопостачання.

“Вода подається до 100% будинків. Автобуси їздять згідно з графіками, додатково випустили 10 автобусів. Через відсутність електроенергії електротранспорт працює на 85% (2 трамвайних та 4 тролейбусних маршрути їздять за скороченим маршрутом). 60% світлофорів не працює”, — йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Усі навчальні заклади у місті працюють у штатному режимі. Також у Львові працюють 18 пунктів обігріву.

Що відомо

  • Під час повітряної тривоги 23 листопада Росія вдарила двома ракетами по електропідстанції у Львівській області. Внаслідок цього три райони на Львівщині були повністю знеструмлені.
  • На Львівщині розгорнули 45 пунктів незламності. У них буде вода, тепло, гарячі напої, мобільний зв’язок та інтернет.


Джерело: Суспільне мовлення України