Суспільне мовлення

На Львівщині у ДТП травмувались п’ятеро людей, серед них – двоє дітей

На Львівщині у селі Ямпіль сталась аварія. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса та вантажівки отримали травми троє дорослих та двоє дітей.

Як повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини, аварія сталась 17 жовтня близько 19:30 на автодорозі “Київ-Чоп”. Попередньо правоохоронці встановили, зіткнулися мікроавтобус “Mercedes Sprinter”, яким керував 37-річний закарпатець, та вантажівка “Iveco” під керуванням 21-річної мешканки одного з сіл Золочівського району.

Внаслідок ДТП водії автомобілів та троє пасажирів “Mercedes Sprinter”: чотирирічна дівчинка та десятирічний хлопчик з Черкаської області, а також 66-річна жителька Кіровоградської області — отримали травми. Їх госпіталізували до лікарні.

Фото з місця ДТП у селі Ямпіль Львівської області. 17 жовтня 2023 року. Фото: Нацполіція Львівщини

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до п’яти років.


Джерело: Суспільне мовлення України