Суспільне мовлення

На Львівщині працівники СБУ викрили жінку, яка раділа ракетним обстрілам у Tik Tok

Працівники СБУ у Львівській області встановили особу 32-річної жінки, яка під час ракетних ударів по Львівщині публікувала у соцмережах відео влучань та раділа обстрілам. Про це 23 листопада повідомили у пресслужбі СБУ у Львівській області.

“Під час останніх атак по Львівщині одна з користувачок “Tik Tok” запостила відео на якому радіє обстрілам, які здійснює РФ по українській інфраструктурі”, – йдеться у повідомленні.

Оперативники Служби безпеки України встановили особу жінки та після її повернення на Львівщину завітали до неї в гості. Жінка розкаялася у вчиненому та попросила вибачення в українців.

“Вибачаюсь за те, що я виклала відео, в якому було видно два прильоти ракет зі сторони Російської Федерації. Вибачаюся, що наклала небезпеку на громадян України. Обіцяю більше так ніколи не робити і нести за свої вчинки відповідальність”, – каже затримана жінка у відео, яке опублікувала СБУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як уточнила у коментарі Суспільному речниця управління СБУ у Львівській області Роксолана Яворська, із жінкою провели профілактичну бесіду та попередили її про кримінальну відповідальність за таку “операторську” діяльність. Тепер жінка та її соцмережі в полі зору СБУ.

Що відомо

  • Під час ракетного обстрілу 15 листопада російські ракети влучили у три об’єкти критичної інфраструктури на Львівщині. Два з них вже раніше піддавалися ракетним ударам. Об‘єкти зазнали критичних ушкоджень. Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький. Під час атаки на Львівщину загалом прилетіло понад 10 ракет.
  • Внаслідок ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі близько 700 тисяч абонентів Львівщини були без електропостачання. Одна людина отримала поранення і у важкому стані була госпіталізована. Чоловіка прооперували, його стан стабільний


Джерело: Суспільне мовлення України