Україна і світ

На фронті загинув Євген Шумілов – що про нього відомо

На фронті помер український актор Євген Шумілов. Життя воїна ЗСУ обірвалося 30 квітня 2024 року під час оборони пораненого брата по зброї.

Помер актор Євген Шумілов: подробиці

Про смерть Шумілова розповів його близький друг Іван Марченко, а також режисер Антоніо Лукіч. За словами Івана, Євген долучився до ЗСУ ще 2022 року, і завжди залишиться в його серці життєрадісною і справжньою людиною. Друг Шумілова додав, що у загиблого залишилася мама і вітчим з інвалідністю.

Зараз дивляться

Багатьом обличчя актора може бути знайомим – він знімався в популярній рекламі Нової пошти.

– Щоразу будучи десь у відділенні, де висів плакат із тобою, друже, було радісно хоча б так тебе зустріти і побачити твій спокійний і добрий погляд, – підсумував Іван.

Антоніо Лукіч також відреагував на загибель Євгена Шумілова – він поділився досвідом спілкування з актором у робочій атмосфері.

– Загинув Євген Шумілов. Актор і воїн. Мав честь попрацювати з ним на знімальному майданчику, де він так пронизливо, і з такою надією дивився в майбутнє… Спасибі тобі, Женя, світла пам’ять…, – написав режисер.

Відомо, що за свою акторську кар’єру він брав участь у таких серіалах і проєкт: Агенти справедливості, Відділ 44, Речовий доказ, Реальна містика, Сидоренко-Сидоренко, Швидка.

Нещодавно дружина коміка Віктора Розового розповіла про відновлення чоловіка. Ольга зазначила, що після серйозного поранення Віктор у лікарні, і його відправлять на реабілітацію за кордон, щойно це дозволять лікарі.

Фото: Євген Шумілов

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-03 14:28:44

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин