Україна і світ

Форсаж може отримати продовження без Віна Дізеля

Франшиза Форсаж може отримати продовження у вигляді спін-оффу без Віна Дізеля. Як виявилося, творці історії не хочуть прощатися із серією фільмів, і глядачі можуть розраховувати на ще більше контенту.

Форсаж може отримати продовження без Віна Дізеля

Про майбутнє історії поміркував глава NBCUniversal Studio Донна Ленглі. І хоча фільм Форсаж 11 має стати останньою частиною франшизи, це точно не кінець історії. Ленглі розповіла про можливе відгалуження історії, яка відбувається у всесвіті Форсажу. За словами керівника компанії, у проєкту є гарний потенціал для стримінгових платформ і телевізійного ринку – це натяк на можливий серіал.

– У франшизи Форсаж ще є порох у порохівницях. Куди ми рушимо далі – це хороше питання. Може, наступного разу повернемося на вулиці Лос-Анджелеса і розповімо більш особисту історію, – зазначила Донна.

У NBCUniversal Studio додали, що продовження точно не матиме таких масштабів, а в сюжеті не буде такої кількості загроз знищення планети, як це було в оригінальній серії. Очікується, що й серіал буде без Віна Дізеля.

Зараз дивляться

І поки любителі бойовиків чекатимуть на продовження історії про гонщиків, фанати романтичних серіалів уже насолоджуються виходом 3 сезону Бріджертони. Продовження з’явилося в травні, і перші відгуки вже поставили як критики, так і прості глядачі.

Фото: Форсаж

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-20 17:18:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин