Суспільне мовлення

Львів’янка стала чемпіонкою світу з карате серед студентів

Львів’янка Діана Шостак стала чемпіонкою світу з карате серед студентів. Вона змагалась у ваговій категорії до 55 кг. Перед цим дівчина здобула “золото” на Європейських університетських іграх з карате у Польщі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Спершу каратистка перемогла спортсменку з Туреччини. Далі Діана поборола представниць Хорватії та Словаччини. А в фіналі здобула перемогу над місцевою спортсменкою. На змаганнях дівчина представляла Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського.

“Ця перемога для мене — дуже приємна несподіванка, оскільки через травму не мала повноцінного тренувального процесу. Мій тренер Антон Нікулін це чудово розумів, тому перед змаганнями не ставив конкретних завдань, а побажав успіху. Вважаю, що на такому престижному турнірі мені допоміг досвід. Я не знала чого очікувати від своєї спортивної форми, але досвід суттєво допоміг. Я задоволена своєю роботою на татамі, адже вдалося допустити мінімальну кількість помилок”, – каже Діана Шостак.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також у Туреччині бронзову медаль з карате здобув Юрій Мосійчук. Він виступав у ваговій категорії до 60 кг.

Тренера ФК “Львів” затримали після повернення до Білорусі: що йому загрожує


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин