Суспільне мовлення

Львів 23 червня прощається з трьома військовослужбовцями

У п’ятницю, 23 червня, Львів попрощається з трьома воїнами. Мирослав Головатий, Богдан-Михайло Хомик, Костянтин Селезньов загинули, боронячи Україну. Про це повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться о 11:00 у Гарнізонному храмі, о 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Костянтин Селезньов — львів’янин. Йому було 43 роки.

Костянтин Селезньов. Фото: Львівської міської ради

Після завершення навчання в школі Костянтин Селезньов вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Згодом проходив військову службу.

У мирний час працював на одному з підприємств та на виробництві кабельно-провідникової продукції. Захоплювався літературою та математикою.

Із початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист Батьківщини до лав 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування “Захід” Сухопутних військ ЗСУ.

Костянтин Селезньов загинув 12 квітня. У Костянтина Селезньова залишилися батьки та дві доньки.

Мирослав Головатий — львів’янин. Мирославу Головатому було 37 років.

Львів 23 червня прощається з трьома військовослужбовцями

Мирослав Головатий. Фото: Львівської міської ради

Мирослав Головатий здобував освіту у Львівському інституті економіки і туризму за спеціальністю “Технологія харчування”. Після завершення навчання проходив службу у складі в/ч А2374.

Займався приватним підприємництвом, досяг успіхів у технічному обслуговуванні холодильного обладнання.

Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах 3-го окремого мотопіхотного батальйону 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування “Захід” Сухопутних військ ЗСУ. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками.

Із початком повномасштабного вторгнення Росії боронив Україну у лавах 80 окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Мирослав Головатий загинув 15 червня. У Мирослава Головатого залишилися батьки, донька, дружина, брат з родиною та хрещений син.

Богдан-Михайло Хомик — уродженець міста Винники Львівської області. Йому було 28 років.

Львів 23 червня прощається з трьома військовослужбовцями

Богдан-Михайло Хомик. Фото: Львівської міської ради

Богдан-Михайло Хомик закінчив Середнє професійно-технічне училище №64 у Львові. Після завершення навчання проходив військову службу у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування “Захід” Сухопутних військ Збройних Сил України.

У мирний час працював у апеляційному суді Львова та Територіальному управлінні Служби судової охорони у Львівській області.

Виконував бойові завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил у лавах 128-окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування “Захід” Сухопутних військ Збройних Сил України.

“Початок повномасштабного вторгнення зустрів на передовій, воював поблизу населених пунктів Волноваха, Яковлівка, Білогорівка та Золоте. Не зважаючи на отримане поранення, повернувся на фронт”, — повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За особистий героїзм указами Президента України був відзначений орденом “За мужність” II-го та III-го ступенів і заохочувальною відзнакою “Хрест Сухопутних військ”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Михайло Хомик загинув 17 червня. У Богдана-Михайла Хомика залишилися бабуся, батьки, дружина, донька.


Джерело: Суспільне мовлення України