Суспільне мовлення

Команда лучників зі Львівщини перемогла на національному чемпіонаті

У Львові вчора, 11 вересня, завершився національний чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів. За нагороди змагались команди з 12 областей та міста Києва у дисциплінах олімпійського і блочного лука. Команди представляли 130 спортсменів та спортсменок. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

У загальнокомандному заліку перше місце виборола збірна Львівщини: команди юніорів та юніорок Львівської області завоювали “золотий дубль” у командних змаганнях, у яких Львівщину представили Ігор Табака, Артем Устінов, Олександр Панциру та Валерія Митрофанова, Дзвенислава Черник, Варвара Ілляш.

Команда лучників зі Львівщини перемогла на національному чемпіонаті. Львівська ОВА

У стрільбі з блочного луку бронзовими призерами стали Святослав Карпенко серед юніорів та Анастасія Смілка серед юніорок. Ці спортсмени також стали бронзовими призерами серед змішаних команд.

В індивідуальних змаганнях серед юніорів у стрільбі з олімпійського лука п’єдестал пошани розділили Ігор Табака, Артем Устінов та Олександр Панциру. Серед юніорок бронзу здобула львів’янка Анастасія Фадєєва.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Змагання були рейтинговими. Вони мають вплив на комплектування складу національної збірної команди України зі стрільби з лука на 2023 рік.

“Галичанка” виграла матч у чемпіонаті Польщі з гандболу. Це перша перемога української команди в іноземному чемпіонаті


Джерело: Суспільне мовлення України