Україна і світ

коли стане відома дата реваншу

Френк Воррен, промоутер британського боксера Тайсона Ф’юрі, повідомив, коли вони визначать дату бою-реваншу з командою абсолютного чемпіона світу у гевівейті Олександра Усика.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню Sky Sports.

Усик – Ф’юрі: коли стане відома дата реваншу

За словами Воррена, Ф’юрі та Усик узгодять дату довгоочікуваного бою-реваншу протягом наступного місяця.

Зараз дивляться

— Реванш було підписано ще до того, як відбувся перший бій, і ця дата буде призначена протягом наступного місяця або близько того. Обидва боксери сказали, що хочуть цього, і ми продовжимо роботу, – сказав Воррен.

Промоутер додав, що бій у Ріяді, у якому Усик переміг Ф’юрі, був “казковим” та порівняв його з поєдинком двох гладіаторів, які “не залишили нічого на рингу в епічному поєдинку найважливішого бою XXI століття”.

Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі в ніч проти 19 травня, завдавши Ф’юрі першої за понад 15 років поразки. Українець об’єднав титули WBA, WBO, IBF та WBC.

Раніше повідомлялося, що Усик втратить свій пояс IBF перед реваншем із Ф’юрі, тому на кону бою-реваншу не стоятиме звання абсолютного чемпіона. Але в IBF заявили, що українець може звернутися за винятком та відкласти обов’язковий захист титулу.

Джерело: Sky Sports

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-29 12:16:29