Суспільне мовлення

“Інгулець” переміг “Львів” у матчі аутсайдерів прем’єр-ліги

У 14-му турі української футбольної прем’єр-ліги сезону 2022-23 років футбольний клуб “Інгулець” з Петрового переміг футбольний клуб “Львів” з рахунком 1:0. Матч відбувся на стадіоні “Інгулець” в селищі Петрове Олександрійського району Кіровоградської області. До очної зустрічі “Львів” та “Інгулець” були передсотанньої та останньою командами чемпіонату, відповідно.

Господарі могли відкривати рахунок на 11-ій хвилині гри: Артем Сітало пробивав у дотик після прострілу Євгена Запорожця – м’яч пройшов повз ворота.

На 38-ій хвилині в каркас воріт “Львова” влучив Андрій Кухарук. Пас знову віддавав Євген Запорожець.

На останній хвилині тайму підопічні Младена Бартуловича втілили ігрову перевагу в гол – ударом зльоту після скидки захисника гостей Олександра Васильєва забив Максим Марусич, який вийшов на поле замість травмованого Олександра Козака в середині тайму.

Перша половина гри закінчилась з мінімальною перевагою господарів в рахунку. Єдиний момент львів’ян виник після помилки суперників в захисті, та удар Віталія Бойка забрав голкіпер “Інгульця” Олексій Паламарчук.

Малюнок гри не змінився і у другому таймі. Ігровою ініціативою володіли господарі поля.

На 60-ій хвилині небезпечно пробивав Кухарук, голкіпер гостей Олександр Ільющенков парирував удар.

Декілька нагод забити мав Артем Сітало, та фінальний свисток арбітрині матчу Анастасії Романюк зафіксував перемогу команди з Петрового. Крім того, з 84-ої хвилини підопічні Олега Дулуба грали в меншості – другу жовту і, відповідно, вилучення отримав Максим Грисьо. А на четвертій компенсованій до другого тайму хвилині небезпечний вихід на ворота львів’ян не реалізував Володимир Одарюк, який вийшов на поле замість автора голу.

“Інгулець” — “Львів” 1:0

Гол: Марусич, 45

“Інгулець”: Паламарчук — Нагієв, Павлов (Поспєлов, 46), Ковальов, Смоляков — Кухарук (Головкін, 89), Кучеренко — Козак (Марусич, 20, Коробенко, 90), Запорожець, Клименко — Сітало (Одарюк, 85).

“Львів”: Ільющенков — Грисьо, Никитюк, Вовкун (Шишка, 52), Сімінін (Муравський, 53), Полегенько (Крушинський, 53) — Мильченко, Васильєв, Бойко (Ременяк, 67) — Нич, Бугай.

Попередження: Клименко, Марусич — Грисьо, Васильєв, Крушинський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вилучення: Грисьо

Що відомо

  • Перемога над “Львовом” стала другою для “Інгульця” в сезоні. Першу, над луганською “Зорею”, своїй команді також приніс Максим Марусич. Перемога вдома дозволила команді з Кіровоградщині помінятися місцями з львів’янами в турнірній таблиці – набравши десять очок після 13 матчів, “Інгулець” – 14-й. “Львів” опустився на останню, 16-ту, сходинку. В активі львів’ян дев’ять очок після тринадцяти матчів.
  • У 15-му турі петрівчани прийматимуть рівненський “Верес”, “Львів” зіграє вдома з ковалівським “Колосом”. Крім того, команда з Петрового має в запасі матч десятого туру проти львівського “Руху”, львів’яни – матч шостого туру проти донецького “Шахтаря”.

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб


Джерело: Суспільне мовлення України