Суспільне мовлення

Графіки погодинних вимкнень електроенергії діятимуть на Львівщині 9 листопада

У середу, 9 листопада, за розпорядженням “Укренерго” на Львівщині вводять графік погодинних вимкнень. Відключення відбуватимуться з 8 до 20 год. Про це повідомили на Facebook-сторінці “Львівобленерго”.

Графік впроваджуватимуть не в повному обсязі, тобто виключатимуть не всіх. Час відключення для споживачів складатиме орієнтовно три години.

Орієнтовний час відключень:

від 8 до 12 год. — 2 група,

від 12 до 17 год. — 1 група,

від 17 до 20 год. — 3 група.

“Впровадження графіків необхідне для стабілізації роботи енергосистеми. Про всі зміни стосовно відключень додатково повідомлятимемо на нашому сайті та сторінках у соцмережах”, — повідомили у “Львівобленерго”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнатись до якої групи належить ваше житло ви можете на сайті “Львівобленерго” у розділі “Чому немає світла”.

Що відомо

  • 25 жовтня у Львові та області ввели віялові відключення електроенергії для населення. 28 жовтня такі відключення припинили.
  • Із 31 жовтня на Львівщині мав діяти графік погодинного вимкнення електроенергії. Проте через ранкову ракетну атаку Росії на Україну, графік не запрацював.
  • Натомість із 17:00 у Львівській області впровадили графік аварійних відключень за розпорядженням диспетчера НЕК “Укренерго”. Орієнтовний час відсутності електроенергії мав сягати 3-4 години.
  • Вранці, 1 листопада, на Львівщині не впроваджували графіків аварійного чи погодинного відключення електроенергії. Світло для населення не вимикали до 8 листопада.
  • 8 листопада на Львівщині діяли графіки погодинного вимкнення електроенергії.


Джерело: Суспільне мовлення України