Україна і світ

Фагот із ТНМК розповів про заробітки під час війни в Україні

Лідер гурту ТНМК Фагот (Олег Михайлюта) розповів скільки заробляє під час війни та що йому приносить дохід.

Фагот про заробітки під час війни

Музикант зізнався, що має дохід завдяки студії звукозапису. Також гурт ТНМК заробляє на концертних турах, однак більшу частину коштів артисти переказують на потреби українських захисників.

– Друзі допомагають, роблять якісь замовлення, студія працює, ми працюємо. На студії ми пишемо не лише себе, а й інших артистів. Хто хоче – ми робимо і рекламні ролики, озвучки відбуваються. Тури все ж таки відбуваються. Хоча левову частку переказуємо військовим, бо якщо “нуль” не втримається, то наші студії з українськими ідеями нікому не будуть потрібні. Тому ми, як можемо, вкладаємося у військо, але намагаємося тримати і культуру, і музику робити, – поділився Фагот.

Михайлюта зізнався, що його заробітки щомісяця різні, бувають періоди, коли доходу взагалі немає. За словами Фагота, у нього була “фінансова подушка безпеки”, але під час війни він її швидко витрачає.

Зараз дивляться

– Минулого місяця взагалі нуль заробив. Воно не передбачувано. Іноді нормально ввалюється десятками, іноді взагалі пусто. Я витрачаю на студію, оренду, комуналку, бензин. Я, до речі, не рахував. Подушку безпеки ти, звісно ж, собі робиш, але коли війна почалася вона починає дуже швидко “линяти”, – розповів музикант.

Фото: Фагот

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 16:56:04