Україна і світ

Альона Вінницька розповіла, чому досі ображається на Костянтина Меладзе

Співачка та ексучасниця гурту ВІА Гра Альона Вінницька зізналась, що досі тримає образу на продюсера і композитора Костянтина Меладзе.

Чому Вінницька ображається на Меладзе

За словами співачки, у неї залишилися “дуже змішані відчуття” щодо експродюсера. З одного боку, вона поважає Меладзе, а з іншого – не може відпустити образу.

Річ у тім, що коли Вінницька залишила ВІА Гру у 2003 році, Меладзе почав їй мститися та перешкоджати її сольній кар’єрі.

Зараз дивляться

– З одного боку, у мене до нього повага і вдячність велика. Я поважаю його як композитора. З іншого боку, залишилася образа за те, що він не дуже гарно поводився. Воно вже все осіло, відійшло, не хочеться про це навіть згадувати, але десь таки маленька образа є, – поділилася артистка.

Вінницька додала, що налагоджувати зв’язок з Меладзе не намагалася, адже не бачить в цьому сенсу. На думку співачки, продюсер сам має усвідомити свої помилки і перепросити. Однак Альоні його вибачення вже не потрібні.

– Якщо ми говоримо про випадок з Меладзе, то я вважаю недоцільно навіть починати цю розмову. Я вважаю, що людина просто сама повинна дійти до чогось, зателефонувати і сказати: Я хотів би попросити пробачення. Хоча мені його вибачення за великим рахунком не потрібні, я не хочу цих стосунків торкатися, – сказала співачка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 09:45:04