Україна і світ

Ексучасник ТНМК Едуард Приступа (Діля) заявив, що росіяни вкрали його колискову

Ексучасник гурту ТНМК, музикант і композитор Едуард Приступа (Діля) заявив, що росіяни вкрали його колискову. Цю пісню він присвятив своїй доньці.

Діля викрив росіян у крадіжці

В Instagram артист оприлюднив скриншот, на якому показав, що росіяни розмістили його колискову на одному зі своїх майданчиків, помістивши її в розділ російська попмузики. Діля не став приховувати свого гніву, зазначивши, що окупанти і без того зруйнували його життя, так ще й ганебно вкрали його творчість.

– Орки не тільки розграбували мою квартиру в Гостомелі і рознесли в мотлох, зруйнували моє життя, як і дитинство мільйонів українців, але… Вони не тільки вбили мою матір, бо їм мало…. Вони ще й ганебно вкрали мою франкомовну колискову, яку я присвятив своїй доньці, і назвали це найганебнішим виразом – російська попмузика, – висловився Діля.

До слова, дивуватися нема чому. Росіяни постійно намагаються привласнити собі нашу культуру. Ще в січні ми писали, що дружина прессекретаря Путіна Тетяна Навка вкрала пісню Христини Соловій. Вона використала пісню Тримай у своєму льодовому шоу. Там же зазвучала і Ніч яка місячна та Щедрик.

Зараз дивляться

Фото: Діля

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-29 18:44:22