Україна і світ

Disney працює над продовженням фільму Диявол носить Prada – що відомо

Компанія Disney працює над продовженням культової комедійної драми Диявол носить Prada 2006 року. Сценаристка стрічки Алін Брош Маккена веде перемовини про повернення до написання сиквела.

Диявол носить Prada отримає продовження

Хто з акторського складу повернеться до своїх ролей – поки не повідомляється. Сюжет сиквела Диявол новить Prada розгортатиметься навколо головної редакторки модного журналу Runway Міранди Прістлі, яку в оригінальному фільмі зіграла Меріл Стріп.

Вона продовжить будувати кар’єру в умовах занепаду видавництва журналів і буде змушена протистояти експомічниці Емілі Чарльтон (Емілі Блант), яка стала новим керівником групи компаній люкс-класа.

Зараз дивляться

Вперше про можливий сиквел Диявол носить Prada заговорили перед прем’єрою однойменної театральної постановки в Лондоні. Акторки оригінальної стрічки Меріл Стріп, Енн Гетевей і Емілі Блант поки ніяк не прокоментували новину.

Зазначимо, що Диявол носить Prada знято за мотивами роману Лорен Вайсбергер. В Україні стрічка вийшла у широкий прокат у жовтні 2006 року.

Фільм розповідає про досвід роботи молодої дівчини Енді Сакс (Енн Гетевей) на посаді особистого помічника редактора в журналі мод. Картина стала проривом у 2000-х, заробивши у прокаті по всьому світу $326,7 млн.

Меріл Стріп отримала Золотий глобус за найкращу жіночу роль у комедії, а дизайнер Патриція Філд – номінацію на Оскар за дизайн костюмів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 12:08:03