Суспільне мовлення

“Динамо” здобуло третю поспіль перемогу в чемпіонаті УПЛ: турнірна таблиця

Гру киян вперше перервали через сигнал повітряної тривоги.

“Динамо” здобуло третю поспіль перемогу в чемпіонаті України. Суперником киян у матчі шостого туру першості став львівський “Рух”.

Цього сезону “Динамо” вперше в історії розпочало сезон у національному чемпіонаті України з двох поразок поспіль. Першу перемогу команда Мірчі Луческу здобула в матчі проти ФК “Львів”, а вже на початку жовтня розвинула успіх у грі з “Минаєм” (обидві зустрічі – 1:0).

До матчу з “Рухом” столична команда підходила після третьої поспіль поразки у Лізі Європи. Цього тижня підопічні Луческу програли французькому “Ренну” та без набраних очок залишаються останніми у своїй групі.

“Динамо” зазнало третьої поразки в Лізі Європи у матчі проти “Ренна”: турнірна таблиця

Як пройшов матч “Динамо” – “Рух”

Перший гол було забито киянами, номінальними господарями поля на “Арені Львів”, на заключних хвилинах першого тайму. Навіс Костянтина Вівчаренка з флангу перервав воротар “Руху” Юрій Паньків. Але після відскоку першим у штрафному майданчику зорієнтувався Віталій Буяльський – 1:0.

“Динамо” зберегло ініціативу й у другому таймі. За 15 хвилин після його початку дубль оформив той самий Буяльський. Хавбек знову виявився найспритнішим на добиванні, коли вразив ворота з лінії воротарського майданчика.

На 80-й хвилині у Львівській області було оголошено про загрозу повітряної небезпеки. Через це команди покинули поле, на яке повернулися за годину. “Динамо”, чиї матчі вперше переривалися відповідним чином, після відпочинку потроїло свою перевагу – потужний удар з-поза меж штрафного виконав Олександр Тимчик.

УПЛ. 6-й тур

“Динамо” (Київ) – “Рух” (Львів) 3:0

Голи: Буяльський, 43, 61, Тимчик, 81

Перемога дозволила “Динамо” піднятися на восьму сходинку. Натомість “Рух” опустився на 13-те місце й опинився в зоні потенційних стикових матчів за збереження місця в УПЛ.

Турнірна таблиця

  1. “Дніпро-1” 15 очок (5 матчів), 14:0
  2. “Шахтар” 13 (5), 10:2
  3. “Колос” 11 (6), 5:3

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

  • 8. “Динамо” 9 (5), 7:6
  • 13. “Рух” 4 (6), 6:11

Що далі

  • 16 жовтня. 17:00. “Шахтар” – “Динамо” (7-й тур УПЛ)


Джерело: Суспільне мовлення України