Україна і світ

День будівельника в Україні: привітання в листівках, віршах і прозі

День будівельника в Україні щорічно відзначають у другу неділю серпня – у 2024 році свято припадає на 11 число.

Подія присвячена всім тим, хто не боїться брудної роботи та важких завдань, а також роками напрацьовувати майстерність. Привітайте знайомих будівельників, адже без них важко було б уявити сучасний світ. Щоб звести будівлю, потрібно все продумати до найменших деталей, а помилки не прощаються.

Навіть в умовах війни інфраструктура продовжує розвиватися в Україні, і це також заслуга цих трудяг.

Зараз дивляться

Факти ICTV підготували найкращі привітання з Днем будівельника в листівках, віршах і прозі.

Привітання з Днем будівельника у віршах

***

Щасливе майбутнє країні
Будуймо!
Величні будівлі для неї
Муруймо!
І в бізнесі завжди вершин
Досягаймо!
Зі святом сьогодні всіх зодчих
Вітаймо!

***

Прийми привітання з днем будівельника! Хочу від душі побажати багато радощів, величезного щастя, безлічі успіхів, тепла, позитиву і всіляких чудес! Адже ти — чудовий професіонал, а тому заслужив тільки найкраще! Нехай плоди твоєї праці радують і приносять гідну винагороду!

***

Вітаю від щирого серця з чудовим святом — днем будівельника! Що побажати? Звичайно ж, бажаю щастя, здоров’я, удачі і безлічі успішних проєктів, щоб будівлі, побудовані тобою, десятки і сотні років радували наших співгромадян! Гідної оплати праці та безлічі позитивних моментів!

***

День будівельника, це коли Ви можете відзначати це свято всю ніч, спізнитися на роботу. І саме головне не отримати догану від виконроба! Тому що це свято він обов’язково буде відзначати разом з Вами! З Днем будівельника!

***

Сьогодні час змінити робочий одяг на парадний і відзначати День будівельника. Хочеться привітати Вас зі святом і побажати Вам всього якнайкращого та успіхів у Вашій нелегкій роботі. Так, дійсно Ваша робота вимагає великих сил, але скільки користі вона приносить людям. З професійним святом Вас!

***

Привітання з Днем будівельника у листівках

День будівельника 2024 – листівки

День будівельника

Картинки з Днем будівельника =

День будівельника

Привітання з Днем будівельника 2024

День будівельника

Листівки на День будівельника

День будівельника

День будівельника 2024 – привітання у картинках

Привітання з Днем будівельника в прозі

***

Шановні колеги, сьогодні хочу привітати вас з нашим святом — днем будівельника. Бажаю вдалої роботи і подяки натомість. Нехай кожен з вас в житті будує міцні і щирі відносини з близькими і рідними. Здоров’я вам усім, любові, терпіння й розсудливості, ентузіазму і удачі.

***

Шановних колег вітаю з днем будівельника. Побажаю доброго і міцного здоров’я, цікавих та креативних ідей, успіху в діяльності, щастя і кохання в особистому житті, благополуччя і достатку в кожному домі.

***

З професійним святом вас, тих, хто будує нам затишні будинки. Тих, завдяки кому міста стають все більше, а в вгору спрямовуються хмарочоси. Тих, хто відновлює старі будівлі і дає їм нове життя. Нехай же не припиняють стукати ваші молотки. З Днем будівельника!

***

Всіх будівельників вітаю з їх професійним святом! У День будівельника бажаю, щоб фундамент вашого життя був міцним, міцним і довговічним!

***

З Днем будівельника. Бажаю впевнено, міцно і браво будувати будинки і споруди, а також своє щастя і свої мрії.

***

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-11 08:28:08