Львівський портал

З якими начинками можна спробувати суші у Львові

Замовляючи суші у Львові на сайті sushi-go.com.ua, можна обирати не лише класичні варіанти з Філадельфією та Каліфорнією, а й унікальні роли та страви. А які начинки превалюють в японських смаколиках – далі у статті.

Топ популярних начинок для суші у Львові

Суші та роли – страви, які мають чи не найбільшу різноманітність смаків та начинок. Можливо навіть більшу, ніж турецькі кебаби та італійські піци. Й все завдяки тому, що для таких шматочків можна використовувати практично будь-що – від м’яса до риби, морепродуктів, овочів та навіть фруктів.

Найпопулярніша начинка для ролів – звісно ж, червона риба. Для цього найчастіше обирають норвезького лосося у свіжому або слабосолоному вигляді. Існують й запечені шматочки, розділені на окремі волокна, які часто називають кремом з лосося.

Серед морепродуктів найбільше домінують креветки. Тигрові та інші варіанти можуть попередньо відварюватись для того, аби потім додаватись усередину ролів разом з сиром, або ж розрізаються та вкладаються зверху. Інколи можна зустріти креветки, обсмажені у сухарях панко, які мають хрумку скоринку.

Зустрічаються у ролах й інші види риби. Наприклад, поживний тунець, який найчастіше комбінується з овочами та соусом унагі. Інколи можна побачити й шматочки ролів, в який тунець не свіжий, нарізаний слайсами, а запечений та розділений на окремі часточки. Масляна риба та вугор теж присутні у суші, оскільки допомагають створити бажану різноманітність на столі.

Говорячи про інші види начинки, варто відзначити й овочі з фруктами. Найчастіший гість у суші – це свіжий огірок, позбавлений насіння, а також салат айсберг, а ще – свіжа зелена цибуля. Звісно ж, не можна забувати й про брусочки авокадо, а також шматочки манго, які доповнюють собою рибку, морепродукти та рис з сиром.

Які соуси використовуються для суші

Не лише начинки мають значення, а ще й соуси. Сама по собі риба та морепродукти мають дуже тонкий посмак, який практично ніяк не відчувається під час дегустування. Помітити його доволі важко за усіма смаками овочів, сиру та рису, й це підвладно лише справжнім гурманам.

Саме тому найчастіше використовують соуси, аби надати усім інгредієнтам якогось одного відтінку смаку – солоного, солодкого, фруктового або навіть гострого залежно від типу власне соусу чи заправки.

Серед найпопулярніших соусів варто відзначити:

  • Соєвий, який надає рису та морепродуктам злегка солоного відтінку смаку;
  • Унагі, який ідеально підходить під тунець та вугор, роблячи їх солодшими;
  • Горіховий, що оптимально поєднується з зеленими начинками та авокадо;
  • Манго-чилі, який допомагає підкреслити смаки креветок та фруктів;
  • Кисло-солодкий, що оптимально підійде для формування незвичного посмаку тощо.

А спробувати найкращі роли та традиційні суші можна у ресторані Суші-Го у Львові!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-10 11:49:50