Україна і світ

Був у неї закоханий: Melovin прокоментував чутки про одруження


Український співак Melovin прокоментував чутки про пропозицію коханій. Як виявилося, пропозиція від артиста надійшла, але вона не стосується стосунків.

Melovin відреагував на чутки про освідчення

Так, 23 жовтня Melovin показав фото, на якому він тримає руку дівчини з обручками на пальці. Тоді артист підписав словами “Вона сказала Так”.

Публікація співака спровокувала чутки в мережі, і Melovin вирішив прояснити ситуацію. Як виявилося, артист запропонував таємній співачці заспівати разом, і поки що не поспішає розкривати особистість колеги.

Однак музикант зізнався, що в дитинстві був довгий час закоханий у неї.

– Дуже багато розмов і ще більше теорій про крайній піст. Я радію, що люди підходять до цього зі здоровою цікавістю. І так, багато хто вгадав – вона сказала Так дуету. Але для мене це більше, ніж пісня! Це втілення дитячої мрії! Вона – дівчина, в яку я був закоханий тривалий час у дитинстві. І я справді щасливий! – зазначив Melovin.

Реакція мережі

Фанати артиста почали активно ділитися своїми припущеннями:

  • Або Тіна, або Дорофєєва.
  • Спочатку ми вгадували співачку за руками, родимками, а я тепер переглядаю фотографії в Instagram, хто з наших зірок має схожі джинси.
  • На жіночу частину українського шоу-бізнесу напала гикавка.
  • Тіна? Або Полякова? А може Саніна?

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що нещодавно Melovin розповів про зраду, яку досі насилу переживає. Як виявилося, такий вчинок став для нього справжнім шоком.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 12:15:05