Україна і світ

Шоколад та насіння – одного смаку: Віктор Розовий прокоментував свій стан


Комік та військовий Віктор Розовий, що проходить реабілітацію після тяжкого поранення та операцій, розповів про зміни у своєму стані та плани на майбутнє.

Віктор Розовий про своє самопочуття

Гуморист запропонував підписникам спитати в нього, що їх цікавить. Насамперед заспокоїв фоловерів, що з часом знову почне ходити.

Віктор Розовий сказав, чи буде ходити

Фото: Віктор Розовий/Instagram

Водночас військовий зауважив, що на реабілітацію потрібно ще дуже багато часу. Також він додав, що поки не розрізняє смаки, хоч би що їв – шоколад чи насіння.

Віктор Розовий про плани

Серед іншого підписників Віктора хвилює, чи побачать вони його знову як коміка після відновлення. Розовий дав на це однозначну відповідь. Ба більше, що він не втрачає форми, а продовжує жартувати, коментуючи питання від шанувальників.

Віктор Розовий про повернення в гумор

Фото: Віктор Розовий/Instagram

Віктор Розовий запевнив, що не планує йти в політику після одужання, бо не бачить себе у цій сфері.

Нагадаємо, що Віктор Розовий родом зі Львова. Він відомий зокрема як учасники гумористичної команди Загорецька Людмила Степанівна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На початку повномасштабного вторгнення комік пішов служити до 3 окремої штурмової бригади ЗСУ. Розовий брав участь у боях під Бахмутом та на Півдні України. На початку цієї весни отримав важке поранення, зокрема осколки уразили голову.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 12:34:36