Україна і світ

Бріджертони 3 сезон: перші відгуки про продовження серіалу

16 травня відбулася прем’єра 3 сезону Бріджертони – серіал завоював серця глядачів з перших серій, і в травні 2024 року стали доступними перші 4 епізоди нового сезону. Решта частин стануть доступними вже в червні. Саме час дізнатися про перші відгуки про 3 сезон Бріджертонів.

Бріджертони 3 сезон: перші відгуки

Так, на популярному сервісі Rotten Tomatoes свої оцінки продовженню поставили критики і глядачі. 32 критики оцінили продовження драми на 94 бали зі 100, а фанати серіалу – на 85 зі 100.

Проєкт хвалять за цікавий сюжет і хорошу гру акторів, які вміло показують непідробні емоції своїх героїв.

Зараз дивляться

– Вкотре романтична драма дала задовільний роман, з достатньою кількістю драматизму і безглуздості, щоб вивести його за рамки guilty-pleasure. Я хочу його ненавидіти, але, як і будь-який хороший роман, я просто не можу кинути цю чортівню, – зауважив оглядач із Sydney Morning Herald.

Особливу увагу експерти виділяють головним героям серіалу, навколо яких крутиться сюжет.

– Є щось таке в тому, щоб побачити, як зв’язок між Коліном і Пенелопою перетворюється з комфортно платонічного на тужливий і пристрасний, що підносить цю подорож, – заявила Араміде Тінубу з Variety.

Деякі критики готові пробачати помилки серіалу на тлі плюсів.

– Коли ми занурюємося в третій сезон, усі принади серіалу все ще сліпуче очевидні, а його недоліки можна не помічати. Як і у закоханих пар, за якими він слідує, фаза медового місяця в Бріджертоні ще далеко не закінчилася.

Однак деякі оглядачі встигли поскаржитися на слабенький розмах серіалу на тлі тривалого очікування продовження.

– Друга половина третього сезону має здивувати фанатів ще більшим розмахом, якщо у Бріджертона є хоч якась надія залишитися красунею балу, – вважає Девід Опі з Empire Magazine.

Сюжет також сподобався далеко не всім.

– Незважаючи на те, що остання глава в точності повторює все те, що ми звикли очікувати від цього світу – безневинна героїня, хижий герой, скандал у вищому суспільстві, інструментальні поп-кавери, – вона також є першою, в якій ця формула видається скоріше знайомою, аніж захопливою, – зазначили в Hollywood Reporter.

Візуал також викликає у багатьох питання, навіть якщо не враховувати мінуси самої історії серіалу.

– Сценарій (який ніколи не був сильною стороною) особливо слабкий, а дизайн постановки все більше нагадує перенасичені, надприродні результати, створені інструментом штучного інтелекту, – заявили в The Guardian.

Фанати серіалу оцінили набагато прохолодніше шоу, але цілком позитивно:

  • Усі невиправні персонажі мали найбільше ефірного часу.
  • Найкращий сезон за всю історію! Хімія між акторами приголомшлива і приголомшлива!
  • Бріджертони виконали приголомшливу роботу, але нам уже потрібна друга частина, не можу дочекатися.
  • Моя улюблена пара в серіалі на сьогоднішній день. Я чекав, коли їхня історія потрапить в основний акторський склад.

До речі, мало хто знає, але 3 і 4 серії нового сезону знімала операторка з України Діана Оліфірова. Дізнатися інші цікаві факти про 3 сезон Бріджертонів можна на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-17 15:04:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин