Суспільне мовлення

Аварійна бригада працювала всю ніч: у Львові ліквідовують порив на водогоні

У Львові впродовж ночі працювала аварійна бригада на місці пориву на водогоні. Працівники “Львівводоканалу” проклали 150 м трубопроводу у мікрорайоні Рясне, аби відновити подачу води до будинків у частині Шевченківського та Залізничного районів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради вранці, 31 травня.

“Вже проклали 150 метрів трубопроводу: це 25 стиків, один такий стик роблять пів години – такий технологічний процес. Стару трубу, на якій стався прорив, заглушили, і зараз готують переврізки, щоб приєднати. До обіду цей процес завершать, тому з вечора мешканці, які були без води через цю аварію,  матимуть водопостачання”, — повідомили у міському департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Водночас на шести локаціях продовжують працювати водовозки.

“Вчора, на прохання мешканців, одна водовозка тимчасово змінила локацію. Сьогодні водовозки діятимуть за тими ж адресами: перехрестя вул. Широка-Сірка (Левандівка), вул. Шевченка, 358А (Рясне 1, біля магазину “ВАМ”), вул. Шевченка, 100 (смт Рудно), вул. О. Степанівни, 34 (район Привокзальної), вул. Золота, 21-26, вул. Центральна (кінцева зупинка автобуса №131, с. Рясне-Руське)”, — повідомили у пресслужбі ЛМР.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У вівторок, 30 травня, у мікрорайоні Рясне, вул. Сотника Панаса, 7, трапилася аварія на водогоні. Через це 109 вулиць у Залізничному та Шевченківському районах міста та смт Рудно залишилися без води.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин