Суспільне мовлення

Анонім повідомив про замінування Львівської політехніки

Сьогодні, 11 листопада, до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування НУ “Львівська політехніка”. На місцях працюють правоохоронці. Про це Суспільному повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Повідомлення надійшло до поліції близько 08:00. Анонім надіслав на пошту електронний лист, у якому йшлося, що в університет — замінований.

На місце події виїхали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники поліції Львівщини та патрульні поліцейські. Вони обстежують приміщення університету та прилеглі території. Триває евакуація.

Слідчі встановлюють особу, яка повідомила про замінування.

На Львівщині повідомлення про замінування надходять вже вшосте за тиждень. Вранці 8, 9 та 10 листопада аноніми надсилали електронні листи, у яких йшлося, що школи заміновані. Як встановили правоохоронці після перевірки, повідомлення виявилися фейковими.

Також ввечері, 9 листопада, з’явилась інформація про замінування ресторану McDonald’s, що на вулиці Володимира Великого. Вона не підтвердилась.

Крім того, за даними Львівської ОВА, 7 листопада невідомі повідомили про замінування судів по всій країні, в тому числі на Львівщині. Вибухотехніки обстежили Франківський, Сколівський, Золочівський, Жовківський районні суди та Стрийський міськрайонний суд та прилеглі території. Вибухових пристроїв не виявили.

Пошук анонімів триває.

Читайте також

У Львові втретє за тиждень повідомили про замінування шкіл

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові повідомили про замінування шкіл та дитсадків


Джерело: Суспільне мовлення України