Суспільне мовлення

На Львівщині 10 листопада діятимуть графіки погодинного вимкнення електроенергії

На Львівщині 10 листопада діятимуть графіки погодинного вимкнення електроенергії. Про це повідомив у Telegram начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“НЕК “Укренерго” надало розпорядження застосувати планові відключення у всіх областях України. Обмеження будуть тривати з 09:00 до 12:00 та з 16:00 до 21:00. Більше про відключення у нашій області читайте на сайті та фейсбук-сторінці “Львівобленерго”, —повідомив Максим Козицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Графіки вимкнення електроенергії застосовували на Львівщині 8 та 9 листопада. Перед тим, 25 жовтня, в області були віялові відключення електроенергії.

Що відомо

  • 25 жовтня у Львові та області ввели віялові відключення електроенергії для населення. 28 жовтня такі відключення припинили.
  • Із 31 жовтня на Львівщині мав діяти графік погодинного вимкнення електроенергії. Проте через ранкову ракетну атаку Росії на Україну, графік не запрацював.
  • Натомість із 17:00 у Львівській області впровадили графік аварійних відключень за розпорядженням диспетчера НЕК “Укренерго”. Орієнтовний час відсутності електроенергії мав сягати 3-4 години.
  • Вранці, 1 листопада, на Львівщині не впроваджували графіків аварійного чи погодинного відключення електроенергії. Світло для населення не вимикали до 8 листопада.
  • 8 листопада на Львівщині діяли графіки погодинного вимкнення електроенергії.
  • 9 листопада, за розпорядженням “Укренерго” на Львівщині вводили графіки погодинних вимкнень. Відключення відбувалися з 8 до 20 год.


Джерело: Суспільне мовлення України