Суспільне мовлення

Евакуація переселенців та графіки відключення електроенергії: головне за добу на Львівщині

На Львівщині вранці, 2 листопада, не застосовували графіків аварійних чи погодинних відключень електроенергії. Проте ситуація динамічна та може змінюватися. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Дізнатися подробиці, щодо відсутності електроенергії можна на сайті “Львівобленерго” у розділі “Чому немає світла?”.

Вранці, 1 листопада, у Львові була повітряна тривога через загрозу ракетного удару з Білорусі. Небезпека не справдилася.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За минулу добу на Львівщину евакуювалися 100 вимушених переселенців. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 544 людини. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 14 тисяч 901 людину. На в’їзд – 14 тисяч 364 українців.

Що відомо

  • 25 жовтня у Львові та області ввели віялові відключення електроенергії для населення. 28 жовтня такі відключення припинили.
  • Із 31 жовтня на Львівщині мав діяти графік погодинного вимкнення електроенергії. Проте через ранкову ракетну атаку Росії на Україну, графік не запрацював.
  • Натомість із 17:00 у Львівській області впровадили графік аварійних відключень за розпорядженням диспетчера НЕК “Укренерго”. Орієнтовний час відсутності електроенергії мав сягати 3-4 години.
  • Вранці, 1 листопада, на Львівщині не впроваджували графіків аварійного чи погодинного відключення електроенергії.


Джерело: Суспільне мовлення України