Суспільне мовлення

На Львівщині ввели обмеження на споживання електрики для промисловості

На Львівщині ввели обмеження на споживання електрики для промисловості. Про це повідомили на сайті “Львівобленерго” 20 жовтня. Відключень електрики для побутових користувачів наразі не буде.

З 20 жовтня на Львівщині запровадили графік обмеження споживання електричної енергії та графік обмеження потужності для промислових споживачів.

“Від 20.10.2022 р. до 21.10.2022 р. з 7-00 год до 22-00 год введено 5 черг Графіку обмеження споживання електричної енергії (ГОЕ). Споживачам, які внесені до графіків ГОЕ, необхідно забезпечити виконання заданого обмеження. У разі неефективності застосування графіку обмеження споживання енергії будуть застосовуватись Графіки  обмеження навантаження (ГОП) у необхідному обсязі (до 5 черг)”, — повідомили у “Львівобленерго”.

Тих промислових споживачів, яких внесли до графіку, уже повідомили про ситуацію. Вони повинні виконати доведені обсяги зниження.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький також закликав мешканців області зменшити користування електроенергією у період з 7:00 до 23:00, 20 жовтня.

“Через руйнування генеруючих об’єктів електроенергії сьогодні по всій Україні вводять обмеження із постачання електроенергії. Із 07:00 до 23:00 треба максимально зменшити користування електроенергією, щоб не дійшло до тимчасових відключень”, — написав Максим Козицький.

Читайте також

Частині Львова вночі призупинять подачу електроенергії: що відомо

У Львові та області готуються до можливих перебоїв з електропостачанням

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У львівських школах перенесуть осінні канікули


Джерело: Суспільне мовлення України