Суспільне мовлення

У львівських школах перенесуть осінні канікули

Цього року в львівських школах перенесуть осінні канікули. Таке рішення ухвалили задля економії електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Про те, коли розпочнуться канікули, наразі не повідомляють.

“Допоки на вулиці хороша погода, будемо пропонувати нашим школам перенести на пізніше осінні канікули. Наразі маємо у місті усі умови для того, аби продовжувати повноцінне навчання і при цьому зекономити енергоносії, тому маємо використати таку можливість”, – каже керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Також максимально продовжити навчання в теплий період року адміністраціям шкіл рекомендував департамент освіти і науки Львівської ОВА.

“Рекомендуємо режим роботи закладів освіти пристосувати до сучасних умов: максимально довго використати теплий період часу для проведення очного навчання; при зниженні температури розглянути питання щодо переведення шкіл на дистанційне навчання; розглянути можливість замість осінніх і весняних канікул провести довготриваліші зимові канікули”, — повідомляють у департаменті.

Якщо ж після завершення тривалих зимових канікул у школах буде холодно, навчальним закладам радять розпочати навчання у віддаленому режимі. Після потепління — повернутися до очного навчання.

Читайте також

На Львівщині школам рекомендують приєднати осінні канікули до зимових

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині школам рекомендують відновити очну та змішану форми навчання


Джерело: Суспільне мовлення України