Україна і світ

Окупантам було боляче: Дмитро Дікусар вийшов на звʼязок у свій день народження


Хореограф і військовослужбовець ЗСУ Дмитро Дікусар вийшов на зв’язок із шанувальниками у свій день народження. Сьогодні, 24 жовтня, йому виповнилося 39 років.

Дмитро Дікусар зустрів 39-річчя на фронті

На особистій сторінці в Instagram військовий зізнався, що завжди полюбляв, коли його день народження припадав на робочий день. Адже так він мав змогу підбити підсумки за рік.

Цьогоріч день народження Дікусар зустрів на передовій. Він вже мав бойовий “виступ” зі своїми побратимами і, за словами Дмитра, окупантам було боляче.

– Сьогодні я теж мав “виступ” зі своєю командою. Не той, що ви звикли бачити, але він набагато цінніший для мене. Кацапні було боляче! На жаль, це не поверне життя нашим друзям і близьким. Але збереже життя іншим. Обійняв, – написав Дікусар.

Також військовослужбовець звернувся до тих, хто зневірюється через події в нашій державі. Дмитро закликав українців не втрачати віру одне в одного та ретельно перевіряти всю інформацію в мережі, адже російська пропаганда працює безупинно.

– Пам’ятайте, що прекрасні люди є в нашій країні. Можливо, їх навіть менше, ніж гнид… Але на них тримається Всесвіт! Тож не втрачайте віру одне в одного, мої прекрасні люди, і фільтруйте російське ІПСО, яке працює безперестанку, – написав Дікусар.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Дмитро Дікусар


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 11:48:21