Україна і світ

У любителях та профі: Усик здивував вибором трійки найкращих суперників за кар’єру

Фото: Getty Images

Володар чемпіонських поясів за версіями WBO, WBA, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик назвав трьох найсильніших суперників за свою кар’єру.

Про це він сказав в інтерв’ю журналісту Бріну-Джонатану Батлеру.

Усик назвав трьох найскладніших суперників

На своїй сторінці у соцмережі X Батлер повідомив, що провів інтерв’ю з українським боксером, який готується в Іспанії до бою-реваншу з британцем Тайсоном Ф’юрі.

Під час розмови Усик назвав трьох найсильніших опонентів, зазначивши, що це визначення для нього було “легким”.

— Трійка найкращих суперників, з якими я зустрічався в 372 боях як професіонал і як любитель? Легко: Усик, Усик і Усик. Завжди я (суперник для себе, – Ред.), – сказав чемпіон світу.

Реванш Усик – Ф’юрі

За два місяці шанувальники боксу стануть свідками другого протистояння між Усиком та Ф’юрі. Реванш боксерів відбудеться 21 грудня у саудівському Ріяді на Kingdom Arena.

За контрактом, боксери не мають права проводити інші бої перед реваншем. Тому Усик — Ф’юрі 2 стане наступним поєдинком для обох.

На початку жовтня оприлюднили попередній список боїв перед реваншем Усика та Ф’юрі. В одному з боїв андеркарду візьме участь українець Сергій Богачук. Його суперником у першій середній вазі буде Ісраїл Мадрімов із Узбекистану.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, 18 травня Усик здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Ф’юрі. Українець завдав британцеві першої поразки в кар’єрі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 20:42:56